Relighting ofwel 'verlichtingsrenovatie' heeft talrijke en efficiënte oplossingen met als doel het reduceren van het energieverbruik en het verbeteren van het lichtcomfort.

Voor relighting projecten maken wij gebruik van een uitgebreide verlichtingsscan. Op basis van meetresultaten wordt de meest rendabele lichtbron aangeboden.

Pentaq Energy Solutions levert uitsluitend verlichting welke voldoen aan strenge Europese normen. Wij begeleiden u tevens bij de aanvraag van Energie Investeringsaftrek.

'... de vervanging van onze SON lampen door Highbay LED leidde tot een besparing van 65% op onze verlichtingskosten ...'

 '... naast een veel lager energieverbruik van 58% hebben wij nu een betere lichtopbrengst en lagere vervangingskosten ...'

De nieuwste aanwinst binnen onze verlichtingslijn is de Light Catcher. Een innovatief Belgisch product.

Light Catcher is een uiterst slimme lichtkoepel die fabriekshallen voor 100 % kan verlichten met koepels die slechts 1% van het dakoppervlak innemen. 

Haar lichtsensoren zoeken naar optimaal licht en kunnen zelfs een automatische correctie maken ten aanzien van de positie van de zon.

Light Catcher is inbraak veilig, lekkage vrij, brandveilig en dubbel energiebesparend.

Voordelen

  • Tot 70% besparing op de energiefactuur

  • Tot 3.650 uren gratis UV gefilterd daglicht per jaar

  • Ruime subsidiemogelijkheden

 Optimaal en gezond licht met een gezond rendement, wie wil dat nu niet ?

Wij adviseren u graag over de unieke mogelijkheden van onze relighting projecten. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak voor een uitgebreide verlichtingsscan. 

 

 

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze aan één van onze medewerkers!

Bel of mail!