Bij een thermografisch onderzoek maken wij gedurende productie-uren met een infrarood camera geavanceerde warmtebeelden. Zeer nauwkeurig wordt de temperatuurverdeling bepaald waarbij hotspots direct in beeld komen.

Overbelaste eindgroepen, warmtelekken en andere knelpunten vormen bedreigingen voor de continuïteit van een bedrijf. Het zijn knelpunten die u met het 'blote oog' niet ziet.

Thermografisch onderzoek stelt niet alleen de ernst van de problemen vast, het toont ook de urgentie waarmee de problemen verholpen kunnen worden. Het voorkomt dure 'downtime' van de productie. Het waarborgt de veiligheid van de medewerkers. U grijpt tijdig in.

Thermografische foto's in een uitgebreide rapportage van Pentaq Energy Solutions laten direct zien waar de gevaren dreigen.

 

Er zijn diverse argumenten voor het periodiek uitvoeren van een NEN 1010 inspectie.  

  • Eisen vanuit de verzekering (polisvoorwaarden)
  • Eisen vanuit de lokale overheid

Ook vanuit bedrijfszekerheid en bedrijfseconomisch oogpunt is het uitvoeren van een inspectie aan te bevelen. Een goede aanpak van de NEN 1010 brengt met zich mee dat de elektrische installatie niet alleen veiliger wordt, maar ook bedrijfszekerder.

Pentaq Energy Solutions beschikt over goed opgeleide inspecteurs voor het uitvoeren van een NEN 1010 inspectie.

 

Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze aan één van onze medewerkers!

Bel of mail!